BOEK

21 POGINGEN

Indien jij op zoek bent naar een stage bij een profclub in het binnen of buitenland, dan heb ik goed nieuws voor jou. In mijn boek ’21pogingen’ leg ik uit hoe ik vanaf 15 jarige leeftijd in totaal 21 stages heb gecreëerd. Dit heb ik gedaan op 5 verschillende manieren. In samenloop met het delen van mijn verhaal leg ik dit uit aan spelers zodat zij het heft in eigen handen nemen en kansen beginnen te creëren voor zichzelf zoals ik dat in het verleden meerdere malen succesvol heb gedaan.

VOETBALLIEFHEBBER

Ook voor de neutrale voetballiefhebber is dit een bijzonder vermakelijk boek om te lezen. Beleef dit indrukwekkende verhaal via de ogen van een testspeler, een perspectief dat nog niet eerder is belicht in een boek. Hij stapt onder andere in kleedkamers van Premier League clubs, waar de meeste spelers hem zien als een soort indringer die hun plekje probeert af te nemen. En dat terwijl hij naïef afkomstig is van een amateurclub uit de Nederlandse 4e klasse. Dat levert de meest vermakende taferelen op waar de neutrale voetballiefhebber van zal smullen.

Behalve bijzonder waardevolle kennis die dit boek probeert mee te geven aan voetballers die het proberen te maken en kansen voor zichzelf proberen te creëren , bevat dit boek ook spectaculaire waargebeurde gebeurtenissen dat in zijn geheel een lust is voor het lezende oog.