STAGES

Je kunt tegenwoordig iedereen overal voor inhuren. Van een taxichauffeur tot aan een personal trainer voor de sportschool. In 2016 vroeg ik mij af waarom een voetbalmakelaar niet ingehuurd kon worden om een stage te creëren voor een speler die op zoek is naar een kans. Uit ervaring kan ik spreken dat een stage creëren zeker tijd energie en kosten met zich meebrengen, vandaar dat ik dit niet kosteloos kan aanbieden aan spelers. In 2017 ben ik begonnen met dit concept en inmiddels heb ik verschillende spelers gekoppeld aan profclubs in het binnen-en buitenland door middel van een stage. Een aantal van deze spelers hebben ook een profcontract ondertekend.

Zaakwaarnemers werken graag met spelers die reeds zijn doorgebroken of waar van nature al belangstelling voor is als hij bij zijn club vertrekt. Mijn doelgroep is een stuk breder. Toen ik vroeger op zoek was naar een stage had ik in eerste instantie een hoop zaakwaarnemers benaderd. Het eindresultaat daarvan was dat ik toch op mezelf was aangewezen omdat ik geen profclub achter me naam had staan en omdat ik een onbekende speler was. Mijn doelgroep zijn dus spelers in wie ik mezelf kan herkennen, jongens die enorm gemotiveerd zijn en op zoek zijn naar kansen. Leeftijd speelt niet direct een rol. Als ik iets zie op je voetbal CV wat perspectief biedt dan ga ik graag voor je aan de slag.

In eerste instantie nodig ik een speler uit voor een kennismakingsgesprek hier op kantoor. Mochten beiden partijen geïnteresseerd zijn in een samenwerking dan worden de afspraken op papier gezet in een stageovereenkomst en vervolgens ga ik voor de speler aan de slag.

Interesse in serieuze kansen? Schuw dan niet om contact op te nemen. Wie weet treffen wij elkaar hier binnenkort op kantoor om jouw opties te bespreken.

Sportieve groet,

Basm Alowi
Voetbalmakelaar & Schrijver