STAGES

Indien jij een ambitieuze speler bent die op zoek is naar kansen in het betaald voetbal, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruim 17 jaar ervaring in het creëren van stages dus inmiddels mag ik mezelf gerust een expert noemen op dit gebied. Ik heb een wereldwijd netwerk opgebouwd wat van vitaal belang is tijdens mijn werkzaamheden.

Sinds 2016 ben ik actief met mijn concept waarin ik word ingehuurd om stages te creëren voor spelers en inmiddels heb ik verschillende spelers mogen helpen aan een mooie stap hogerop. Vrij recent heeft een speler nog een profcontract mogen ondertekenen bij een club uit de Keuken Kampioen Divisie. 

Ik boek graag positieve resultaten met spelers. Dat geeft mij de meeste voldoeding. Ik wil daarnaast benadrukken dat ik alleen aan de slag ga voor spelers in wie ik perspectief zie. Het overgrote gedeelte van mijn opdrachtgevers tot op heden zijn allemaal BVO, ex-BVO of spelen op divisie niveau. Indien de stap naar een BVO in eerste instantie te groot is dan worden er trajecten op maat aangeboden met het uiteindelijke doel om daar alsnog te komen. Indien ik geen perspectief zie dan ga ik uiteraard ook niet aan de slag voor een speler.

Ik heb een eigen kantoor waar ik spelers en ouders ontvang voor kennismakingsgesprekken. Daarnaast is zo een gesprek een belangrijk moment voor mij om te zien wat voor soort karakter ik tegenover me heb zitten. 

Tot slot worden afspraken die ik maak met opdrachtgevers ten alle tijden op papier gezet. Op deze manier ontstaan er geen misverstanden en is alles aan de voorkant helder en duidelijkheid voor beiden partijen. Indien ik voor een speler aan de slag ga dan zijn de kansen gegarandeerd. Hij krijgt dan de gelegenheid om van zijn droom een realiteit te maken. Er zullen gegarandeerd mooie deuren opengaan voor de desbetreffende speler en vervolgens is het aan hem om gebruik te maken van de kansen die hem worden aangeboden.

Interesse in serieuze kansen? Schuw dan niet om contact op te nemen. Wie weet treffen wij elkaar hier binnenkort op kantoor om jouw opties te bespreken.

Sportieve groet,

Basm Alowi
Voetbalmakelaar & Schrijver