Coaching

Voetbal is een sport dat bestaat uit het fysieke gedeelte als het mentale gedeelte. Het is zeer belangrijk dat dat erkend en begrepen wordt. Als een speler kampt met persoonlijke problemen of tegen dingen aanloopt dan uit dat zich vaak op het veld in de vorm van mindere prestaties.

Mocht uw kind kampen met persoonlijke problemen die negatieve gevolgen hebben met betrekking tot zijn prestaties op het veld? Neem dan contact op voor een 1-op-1 consult. Samen analyseren wij het probleem en maken we het bespreekbaar om het vervolgens op te lossen. Het belangrijkste voor een speler is dat hij met iemand praat die het allemaal al heeft ervaren. Bij zo een persoon kan hij zijn ei kwijt om uiteindelijk weer vooruitgang te boeken.

Boek een consult met mij en binnen de kortste keren speelt uw kind weer vrij en zorgeloos op het veld met mooie sportieve prestaties als gevolg.
Mocht uw kind via mij op stage gaan bij een profclub, dan zal ik uw kind ook in mentaal opzicht voorbereiden op zijn stage. Dat doe ik op basis van mijn eigen ervaringen.

Uit ervaring kan ik zeggen dat een Engelse trainer bijvoorbeeld iets heel anders verwacht dan een Nederlandse trainer. Zo zijn er nog een hoop andere aspecten waar een speler het best op voorbereid kan zijn. Dat verhoogt de kans op succes namelijk aanzienlijk.

Remember, preparation is key!

Sportieve groet,

Basm